Modell sökes

Vill du vara modell till en tavla?


Eftersom jag målar människor (i dagsläget enbart tjejer/kvinnor) så är jag ständigt i behov av nya personer som vill vara modell till mina tavlor.


Jag tar foton som jag sedan utgår från när jag målar. Detta tar oftast runt 1-2 timmar. Ett kontrakt skrivs på att bilderna enbart får användas som referenser till mina målningar och inget annat. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet.Vad jag söker:


Jag försöker skapa avskalade tavlor, lite melankoliska och tidslösa. Jag vill komma bort från det vardagliga. Jag vill även att de ska kännas naturliga och inte konstlade. Så jag vill att de jag fotar ska vara osminkade, det går bra med lite mascara, men helst inget mer. Jag ser gärna att du har naturliga ögonbryn.

Och som jag skrev så vill jag ha ett naturligt uttryck, så lösögonfransar, botox, silikon, brun utan sol osv är inget som jag önskar. Man är vacker som man är.


I klädväg så vill jag också ha det avskalat. Ett linne, topp eller liknande klädesplagg med smala axelband, eller nattlinne, klänning med smala axelband. Ingen bh, då det förstör det avskalade, och även känns mer vardagligt.


Det händer även ibland att jag målar naket. Detta är något som jag förstår inte är för alla. Så om du skulle vara intresserad av att vara modell så behöver du givetvis inte vara naken. Skriv bara om vill ställa upp som modell eller nakenmodell.

Naket kan vara många olika saker. Det kan vara halvnaket. Det kan vara naket, men utan att man ser någonting. Att kroppsdelar är täckta, eller att du simmar naken i vattnet osv. De kan även vara helt bakifrån eller att du tittar bort med huvudet, vilket gör att tavlorna blir anonyma och man inte ser vem det är. Skulle du inte ha några som helst problem med att vara helnaken och känner dig trygg i detta, så får du gärna vara orakad, då det, precis som allt annat jag nämnt, skapar en naturligare känsla.Jag är inte ute efter något erotiskt eller sensuellt, det är det sista jag vill förmedla från min konst. Jag vill visa att nakenhet är något vackert och naturligt, precis som den är. Jag är  väldigt noga med när jag fotar att modellen känner sig bekväm och att inget känns konstigt. När jag har börjat att måla så brukar jag skicka över en bild på den påbörjade tavlan och se om det känns okej för personen på tavlan.Känner du att du är okej med vad jag söker och skulle vilja vara modell så är det bara att höra av sig, skicka ett mail till mig eller skicka ett dm till min instagram (bjorn_art).Copyright @ All Rights Reserved